Wie zijn wij

(van links naar rechts)

Suzanne Rook

Met een opleidingsachtergrond in de sport en fysiotherapie ben ik eigenlijk altijd in meer of mindere mate bezig geweest met gezondheid. Door Erik zag ik de mogelijkheid om me ook in een andere richting te ontwikkelen. Doordat we werken aan balans op zowel het mentale, fysieke en financiële vlak blijft de link met gezondheid toch aanwezig.

Dit heeft mij ook geïnspireerd om een programma op te zetten dat gericht is op lifestylecoaching. Hierbij coachen en begeleiden we mensen bij hun hulpvraag op het gebied van een gezondere levensstijl. Of het nu gaat om gewichtsverlies, het maken van gezondere keuzes in het aanbod van de supermarkt of een complete verandering van het eetpatroon: voor iedereen maken we een programma op maat.

Samen met ons team hebben we met veel enthousiasme een Business & Training Center opgezet. Het is een plek waar ondernemers zich kunnen laten inspireren,  begeleiding krijgen waar dat gewenst is en zichzelf optimaal kunnen ontwikkelen, zodat ook zij een onderneming kunnen bouwen waar ze energie van krijgen!Erik Grob

Voor verschillende nationale en internationale retail- en franchise organisaties realiseer ik expansie ambities en veranderingsprocessen. In deze rol train en coach ik op alle niveaus van de organisatie de medewerkers.

Van de werkvloer tot leidinggevenden tot directie/board leden wordt inzicht gegeven in de processen. Ook wordt er gewerkt aan een stuk persoonlijke ontwikkeling. Vitale managers zorgen voor vitale organisaties.

Deze jarenlange ervaring gebruik ik met betrokkenheid en gedrevenheid in de persoonlijke ontwikkeling van (startende) ondernemers en help ik deze naar een stuk succes!

Ik zorg samen met een team inspirerende, ervaren ondernemers voor een vitale, professionele omgeving binnen ons Business & Training Center. Dit alles voor optimale begeleiding in alle aspecten van ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling, waarin de mentale, fysieke en financiële balans centraal staat.

“Life is what you make of it"Gerbrand Hendriks

“Als je maar gezond bent”

Kent u die uitdrukking?

Het klinkt zo overbodig en gewoon “Als je maar gezond bent” ; maar het is niet gewoon. Je zal er voor en aan moeten werken om deze doelstelling te bewerkstelligen.

Bij ons Business & Training Center Arnhem kunnen we op een energieke, maar ook vooral leuke wijze aan die fysieke, mentale en financiële gezondheid werken. Op een speelse manier krijg je meer inzicht in jezelf, maar ook in anderen. Je krijgt instrumenten aangeboden om (weer) de regie op je eigen leven te krijgen om succesvol(ler) te kunnen zijn.

Dat klinkt eigenlijk allemaal te mooi om  waar te zijn……., maar dat is het niet……

Met de ontmoeting (begin 2014) van de collega’s van BTC Arnhem kreeg mijn leven een positieve wending. Na jarenlang als 40-er gesolliciteerd te hebben op banen en dito afwijzingen, was ik het allemaal een beetje beu. Je wordt murw van het solliciteren en je zelfbeeld wordt er ook niet beter van….

De uitdaging om een eigen bedrijf te starten en dat met de knowhow van anderen te kunnen doen, is een totaal andere weg. En deze weg is volledig nieuw, spannend, maar vooral leuk om het evenwicht te gaan bereiken in financieel, mentaal en…. fysiek!


Leo Vermeer

Sinds maart  2015 is ons team uitgebreid en versterkt met Leo Vermeer.

Met zijn visie en gedrevenheid zal Business & Training Center Arnhem een nog waardevollere invulling kunnen geven aan de diverse vraagstukken en ambities en een nog betere gesprekspartner zijn van ondernemend Arnhem!

Hij stelt zich binnenkort voor: